Cheloo a dat definiţia bărbatului adevărat

Imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor şi asta au demonstrat-o în nenumãrate rânduri concurenţii show-ului de comedie „iUmor”, difuzat în fiecare duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

Cheloo iUmor

Însã chiar când credeau cã le-au vãzut pe toate, în faţa juriului s-a prezentat o concurentã hotãrâtã sã îi impresioneze pe juraţi cu un banc. Şi nu orice fel de banc, ci unul ce l-a fãcut pe Mihai Bendeac sã exclame: „O secundã vã întrerup! Dacã putem, sã luãm legãtura cu cineva de la Cartea Recordurilor, s-ar putea sã fie cel mai lung banc din istorie. Ce se întâmplã azi aici trebuie omologat!”, a mai spus juratul.

Pe Cheloo, Gabriela Niţã l-a trecut prin toate stãrile posibile: „Femeia a venit hotãrâtã sã ne scoatã din minţi. Eu nu am mai ascultat aceeaşi propoziţie de atâtea ori niciodatã în aceastã viaţã. Şi mã prefac cã ascult extraordinar. Asta mã face un bãrbat adevãrat. Orice bãrbat adevãrat trebuie sã aibã aceastã putere lãuntricã, de a clipi şi a pãrea interesat, dar totodatã sã lase şuvoiul de informaţii nedorite sã treacã dintr-o ureche în cealaltã, fãrã sã înregistreze nimic!”, a mãrturisit juratul.

Şi pentru cã bancul continua, iar frazele se repetau obsesiv, Cheloo nu a mai rezistat: „Înnebunesc! Ştiu cã ãsta e scopul, dar nu mai pot! Aşa ceva nu am mai auzit şi nu am mai vãzut niciodatã. Mi-a trecut toatã viaţa prin faţa ochilor, mi-am adus aminte de foarte multe femei care m-au enervat vorbind!”, a povestit el, pãrãsind masa juriului.

Mihai Bendeac l-a taxat imediat: „Mi se pare genial cã acum jurizarea dureazã mai mult decât bancul!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here