Cheloo şi-a rugat colegii să o scoată pe mama lui Mihai Bendeac din platou

Cu fiecare episod difuzat, „iUmor” dovedeşte o datã în plus cã este exact genul de emisiune unde se poate întâmpla orice. Acest lucru este confirmat şi de ceea ce s-a întâmplat la filmãrile pentru cea de-a şasea ediţie a show-ului de la Antena 1, difuzatã duminicã, de la 20:00, zi în care mama lui Mihai Bendeac i-a fost alãturi acestuia pe platoul emisiunii.

Juriul iUmor Aşa cum a declarat în repetate rânduri, actorul are o relaţie extraordinarã cu mama sa, de cele mai multe ori aceasta fiind un barometru al creativitãţii sale, aşa cã prezenţa sa în salã a stârnit numeroase glume între membrii juriului.

Cheloo nu a ratat niciodatã ocazia sã îl tachineze pe Mihai, aşa cã acest prilej nu putea fi trecut cu vederea. În momentul în care, la jurizarea unui concurent cu un numãr de stand up, Mihai şi-a întors privirea cãtre mama sa, în public, Cheloo a sãrit imediat: „Regia, se poate ca cineva sã trimitã mama mult mai departe? Îl afecteazã!”, a glumit rapperul, iar actorul a intrat imediat în jocul lui, spunând despre el însuşi: „Are 33 de ani, sã întrerupã cineva legãtura mamã-fiu!”.

Public iUmor Cheloo nu s-a oprit aici şi a pus o presiune în plus pe colegul sãu de juriu, spunându-i concurentului: „Motivul pentru care nu vei merge mai departe e simplu, mama domnului Bendeac este în salã!”, spre amuzamentul tuturor celor prezenţi. Mihai însã nu s-a lãsat intimidat: „Nu încerca sã mã faci psihologic, cã le am eu destul pe ale mele, frãţioare, te rog eu!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here