„Chitara-cometă“ a lui Cornel Ilie va fi donată în cadrul concertului „Hituri şi mituri“

„Chitara-cometă”, cea care 7 ani l-a însoţit pe Cornel Ilie la toate concertele Vunk, se va alătura, pe 16 decembrie, într-un moment special din timpul concertului „Hituri şi Mituri”, obiectelor de colecţie care pot fi admirate la Hard Rock Café Bucureşti.

Chitara Cometa

„Chitara-cometă”, cea care a dat startul unor momente spectaculoase în show-urile VUNK şi a lansat artificii la toate concertele trupei din ultimii 5 ani, îşi va găsi locul alături de obiecte care au aparţinut celor de la Beatles, Metallica, Madonna, Tina Turner şi mulţi alţii.

„De când am intrat prima dată într-un Hard Rock Cafe, am fost fascinat să mă uit la obiectele donate de numele uriaşe ale rockului mondial. Prima dată am fost la Londra. Când s-a deschis şi în Bucureşti, am fost special să văd ce chitare sau ţinute de scenă se află aici. Mi se pare de necrezut ce se întâmplă acum: chitara mea va fi expusă aici, la Hard Rock Café, care este ca un muzeu! La chitara pe care o donez aici, un Fender, am cântat vreo şapte ani. A apărut în clipurile Pleacă, Artificii pe tavan, Scapă-mă de ea şi este chitara care, în toate concertele noastre din ultimii cinci ani, a lansat artificii. Cu ocazia asta o să-i dau şi un nume: Chitara Cometă!”, spune liderul trupei Vunk, Cornel Ilie.

Momentul în care chitara albastră a lui Cornel, „chitara-cometă”, îşi va găsi locul printre celelalte obiecte de colecţie donate de staruri ale muzicii rock nu este unul întâmplător. Cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor 5 ani, dar şi piese-noi, printre care şi „Un Nou Univers”, vor putea fi ascultate pe 16 decembrie la concertul „Hituri şi Mituri”, un spectacol prin care fanii pot face o incursiune în istoria muzicii Vunk a ultimilor ani.

Însă aceasta nu este singura surpriză pe care prietenii trupei Vunk o vor avea pe 16 decembrie. La concertul aniversar de la Hard Rock Café, cei prezenţi vor primi #feliCHITARE Vunk. Astfel, după ce vor admira „chitara-cometă”, fiecare persoană din public poate avea felicitări fizice, realizate special pentru această ocazie şi inspirate de single-ul „Ce miracol să te am!”, care va putea fi ascultat în premieră la acest concert.

Începând din seara spectacolului, cântecul-felicitare „Ce miracol să te am!” poate fi transformat într-o felicitare muzicală originală, personalizată, care poate fi trimisă de fiecare fan oricărei persoane dragi accesând vunk.ro.

Biletele la concertul Vunk „Hituri şi Mituri”, de pe 16 decembrie sunt disponibile pe iabilet.ro şi la locaţia evenimentului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here