Chris Brown a primit autorizația să părăsească Filipine

Cântăreţul american Chris Brown a primit autorizația de a pleca din Filipine, unde a fost reținut după un concert, fiind acuzat de o organizație religioasă creștină de escrocherie, anunţă Agerpres.

Chris-Brown filipine

Solistul în vârstă de 26 de ani, care era blocat la Manila de două zile, a primit un document în care se precizează că nu are nicio obligație legală față de statul filipinez și că este liber să plece, conform unei declarații a unui oficial filipinez citat de AFP.

Într-un scurt clip postat pe contul său de Twitter, Chris Brown poate fi văzut pășind exuberant pe pista aeroportului și luându-și la revedere de la fani.

Chris Brown a susținut un concert, iar următoarea zi i s-a interzis să părăsească arhipelagul, fiind acuzat de o organizație religioasă că nu ar fi participat la un spectacol pe care trebuia să îl susțină în decembrie 2014.

Iglesia ni Cristo (Biserica lui Cristos), sectă creștină filipineză, susține că solistul nu s-a prezentat la concertul din 31 decembrie și face referire la ‘manevre frauduloase pentru a obține bani’.

Artistul a spus că nu a putut merge în Filipine în luna decembrie a anului trecut pentru a susține concertul promis fiindcă își pierduse pașaportul, relatează presa, și a implorat în genunchi, într-o poză postată pe contul său de Instagram, să fie lăsat să plece din Filipine.

Ministerul Justiției de la Manila a decis că interpretul de 26 de ani trebuie să obțină o autorizație din partea autorităților în care să se precizeze că nu are obligații legale restante în Filipine, autorizație ce i-a fost eliberată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here