Chris Brown, dat în judecată pentru că ar fi lovit un bărbat în timpul unui meci de baschet

Cântăreţul Chris Brown a fost dat în judecată de un bărbat care susţine că a fost bătut de artist şi de gărzile sale de corp în timpul unui meci de baschet care a avut loc anul trecut.

Chris BrownMalcolm Ausbon a depus documentele judiciare în instanţă, susţinând că artistul şi persoanele din anturajul său l-au lovit în timpul unui meci care a avut loc în nordul oraşului Los Angeles, în vara anului trecut.

“Când Ausbon şi-a manifestat nemulţumirea faţă de comportamentul lui Brown, Brown l-a ameninţat că ‘îl va bate’. În plus, Brown a pretins că este membru ‘Bloods’, o bandă de stradă implicată în activităţi criminale”, se arată în documentele depuse de Ausbon. Bărbatul mai susţine că a încercat să plece, dar Chris Brown şi membrii echipei sale de securitate l-au lovit, după care a fost nevoit să meargă la spital.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la cinci ani de libertate condiţionată, 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi urmarea unui curs de consiliere psihologică în vederea stăpânirii acceselor de violenţă, după ce a agresat-o pe iubita lui din acea vreme, cântăreaţa Rihanna.

În august anul trecut, un judecător i-a revocat pentru scurtă vreme cântăreţului regimul de libertate condiţionată, pentru că, în urma unui accident rutier, acesta a fugit de la locul faptei. Incidentul a fost rezolvat pe cale amiabilă, dar judecătorul l-a condamnat la 1.000 de ore suplimentare de serviciu în folosul comunităţii.

Regimul de libertate condiţionată impus cântăreţului R&B Chris Brown a fost revocat iar, în decembrie 2013, de un judecător din Los Angeles, după ce acesta a agresat un bărbat în luna octombrie a aceluiaşi an, însă artistul nu a fost arestat, datorită bunei purtări în centrul de reabilitare unde a fost internat.

În prezent, el este internat într-o clinică unde urmează, timp de 90 de zile, un tratament de dezintoxicare şi primeşte consiliere în vederea stăpânirii acceselor de furie. Ambele cazuri în care a fost implicat cântăreţul Chris Brown sunt anchetate de autorităţi.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here