Christina Aguilera vrea să apară într-un pictorial în Playboy, imediat după ce va naşte

Cântăreaţa americană Christina Aguilera vrea să apară într-un pictorial în revista Playboy, imediat după ce va naşte cel de-al doilea copil al său, potrivit contactmusic.com.

Christina_Aguilera naste playboy

Aguilera, în vârstă de 33 de ani, care recent a pozat nud pentru coperta publicaţiei V Magazine, arătându-şi burtica de gravidă, este foarte interesată de o colaborare cu celebra revistă pentru bărbaţi Playboy, imediat după ce va naşte şi îşi va reintra în formă, potrivit unei surse apropiate de vedetă.

“Vrea să apară în Playboy. Este ceva ce a vrut să facă dintotdeauna, chiar înainte să rămână însărcinată. Christina şi-a iubit întotdeauna corpul”, a declarat sursa citată de revista In Touch Weekly.

Cântăreaţa, care a slăbit zece kilograme în 2013, după ce a urmat o dietă foarte strictă şi un program de fitness, ar fi apelat şi la un nutriţionist pentru a o ajuta să îşi ţină greutatea sub control în timpul sarcinii. Aceasta îşi doreşte să fie în formă perfectă înainte de a semna contractul cu Playboy.

Aguilera este logodită cu Matthew Rutler şi urmează să nască luna aceasta o fetiţă. Vedeta mai are un fiu, în vârstă de şase ani, cu primul său soţ, Jordan Bratman.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here