duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRI„Christmas in Hollywood“, spectacolul lui Michael Buble, va fi difuzat pe 10...

„Christmas in Hollywood“, spectacolul lui Michael Buble, va fi difuzat pe 10 decembrie la NBC

Distins cu multiple trofee Grammy, Michael Buble ne va introduce în atmosfera Crăciunului, pentru al cincilea an consecutiv, cu show-ul atent pregătit, care va fi difuzat pe 10 decembrie.

Michael Buble

Celine Dion, Sharon Jones, The Dap-Kings şi Tori Kelly îl vor acompania pe Buble în celebrarea sărbătorii lor preferate, Crăciunul. Gigi Hadid, Kylie Jenner, Jay Leno, Eva Longoria, William Shatner and Blake Shelton vor fi şi ei prezenţi şi vor condimenta spectacolul cu scurte momente de umor.

Printre piesele incluse în show se numără „This Christmas”, „Here Comes Santa Claus”, „Jingle Bells”, „White Christmas”, „Have Yourself a Merry Little Christmas” şi nu numai. Totodată, Buble va fi acompaniat de trupa sa de instrumentişti pentru un medley acustic compus din piesele sugerate de fanii săi pe reţelele de socializare.

Mai mult decât atât, Buble va interpreta şi noul său cântec de Crăciun, „The More You Give (The More You’ll Have)” care va fi disponibil pentru download şi streaming începând cu 4 decembrie.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.