Ciprian Robu a prezentat un cover al piesei „What is love“

DJ-ul şi producătorul Ciprian Robu, o prezenţă de senzaţie în zona muzicii electro-house, recunoscut prin sunetul modern, eclectic şi complex, revine cu o interpretare unică pentru una din cele mai populare piese din lume.

ciprian-robu-22062016“What Is Love” de la Haddaway a devenit una din cele mai cunoscute piesă din lume la începutul anilor ’90. Asigurându-şi titlul de hit absolut, piesa a ocupat poziţii de top în peste 13 ţări din lume. Cover-urile ce au urmat din partea artiştilor precum Diane Birch, Sharaya J, Kiesza dar şi rapperii americani Eminem şi Lil Wayne prin varianta lor “No Love”, au menţinut-o în atenţia presei în cei 23 de ani de la lansarea oficială.

Despre decizia care i-a motivat alegerea, Ciprian declară: “Unul din cover-urile mele favorite e cel a lui Daughter pentru piesa “Get Lucky” (Daft Punk), cover care a reuşit cu succes să transforme o piesă veselă în una nostalgică. Mi-a plăcut atât de mult ideea asta de a schimba feeling-ul general al piesei într-un mod atât de brutal încât am zis că trebuie să încerc şi eu asta. Varianta mea pentru “What Is Love”, a celor de la Haddaway este una care schimbă starea generală pe care ţi-o dă iniţial piesa originală şi care se încadrează perfect în muzica pe care eu o iubesc cel mai mult, muzica electronică. Şi încă unul din motivele pentru care am ales “What Is Love” e că îmi place tare mult cum o cântă Mihai Farkas (Ja’ Mike), vocea care însoţeşte acest cover”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here