Compact va lansa o nouă piesă pe scena de la Hard Rock Cafe

Joi, 3 aprilie 2014, începând cu ora 21.30, în Hard Rock Cafe are loc un nou concert pentru prieteni, susţinut de legendara trupă Compact! Tot atunci veţi putea asculta în premieră live noua piesă Compact,€“ “Zâmbetul din ochii tăi”, piesă ce va fi inclusă pe noul album al trupei, material discografic ce va fi lansast în acest an.

Compact hard rock

Biletele pentru concertul Compact din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe iabilet.ro şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare. Acestea costă 50 de lei, cu loc la masă, şi 60 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei.

Înfiinţată în 1977 la Cluj-Napoca, adică de mai bine de 35 de ani, Compact şi-a câştigat în lumina reflectoarelor, pe scenă, statutul de trupă emblemă a rockului românesc.

Pe lângă concertul Compact din Hard Rock Cafe, în prima jumătate a lunii aprilie mai au loc două mari concerte: Iyeoka, la Hard Rock Cafe, pe 12 aprilie, și la Doors, în Constanța, pe 13 aprilie, plus festivalul Hip Hop Kolektiv, unde vor cânta cei de la Paraziții.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here