Competiție între două gemene la „X Factor“

Dacă săptămâna trecută, gemenele Ruxandra și Beatrice din trupa Twins au făcut senzație pe scena X Factor și au arătat că împreună merită să ajungă în show, vinerea aceasta alte două surori vin în competiție, dar separat.

Ruxandra si BeatriceSarah și Majdoline sunt două gemene din Maroc, studente în România, care vin la X Factor pentru că aici simt că își pot arăta talentul scenic. Numai că fetele nu vor concura împreună, ca o trupă, ci separat. Fiecare va alege să interpreteze piese care le reprezintă și vor reuși să îi facă pe jurații Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu să aibă opinii diferite și să se contrazică.

Dacă Majdolie recunoaște că este mai neprietenoasă, mai ales atunci când întâlnește oameni noi, Sarah admite că ea este cea liniștită și caldă. Foarte diferite ca personalitate, dar având în comun nu doar frumusețea fizică, ci și pasiunea pentru medicină și talentul muzical, cele două gemene sunt o apariție pe scena X Factor.

Tot din străinătate vine și Stephanie, o puștoaică de 14 ani care a locuit în Suedia, dar pentru că părinții au decis să se întoarcă în România, acum este elevă în București. Kenny G de România, un muzician din Arad care știe să cânte la aproape 20 de instrumente, va aduce pe scena show-ului de la Antena 1 muzica de saxofon, în vreme ce doi hip-hop-eri din Capitală le vor oferi celor trei jurați o pizza creată special pentru ei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here