Compilaţia „Gimme danger: Music from the motion picture“ va fi lansată pe 13 ianuarie

Soundtrack-ul filmului despre trupa The Stooges va fi lansat pe data de 13 ianuarie. Filmul regizat de Jim Jarmusch este mai mult decât un documentar despre trupă, este un eseu, o scrisoare de dragoste către una dintre cele mai populare trupe rock’n’roll din istorie.

the-stooges-gimme-danger

Filmul „Gimme danger“ prezintă istoria trupei şi explorează originile, dar şi impactul pe care l-au avut asupra publicului, împreună cu secvenţe video şi fotografii care nu au mai fost văzute până acum.

Compilaţia „Gimme danger: Music from the motion picture“ va fi disponibilă în format digital de pe 13 ianuarie, iar fizic de pe 24 februarie şi cuprinde 14 piese care pun accentul pe primele trei albume ale trupei, intitulate „The Stooges“, „Fun house“ şi „Raw power“.

Jarmusch şi Iggy Pop au ajutat la selectarea pieselor pentru acest soundtrack, cu înregistrări din studio ale pieselor „I wanna be your dog“, „1969“,
„Loose“, „I got a right“, „I’m sick of you“ şi „Asthma attack“. Prietenii din Detroit, MC5 si-au facut apariţia pe coloana sonoră, pe piesa „Ramblin rose“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here