miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIConcertul 3 Sud Est de la Sala Palatului poate fi vizionat şi...

Concertul 3 Sud Est de la Sala Palatului poate fi vizionat şi pe YouTube

La începutul lunii mai, la Sala Palatului, idolii unei generaţii şi creatorii unui trend muzical în România, membrii trupei 3 Sud Est au susţinut în faţa a peste 4000 de fani un show incendiar (produs de 1ArtistMusic alături de CatMusic), primul alături de noul band, alături de care vor susţine de acum înainte toate concertele.

3 Sud Est

Încă de la primele acorduri, marea familie 3 Sud Est şi-a unit forţele şi astfel au realizat 2 ore de atmosferă unică, plină de emoţie, cu un rezultat fantastic şi foarte dorit de către fani. De la cel mai mic, până la cel mai mare, toată lumea a fredonat versurile şi a dansat pe toate piesele din repertoriul îndrăgitei trupe de la malul mării.

Pe lângă hit-urile „Amintirile”, „Te plac”, „Când soarele răsare”, „Vreau să te uit”, „Alături de îngeri”, Mihai, Laurenţiu și Viorel au oferit publicului 3 surprize muzicale, alături de invitaţi de seamă şi totodată prieteni ai trupei: Elena Gheorghe, Andreea Bănică şi Horia Brenciu, au oferit momente incredibile, publicul apreciind foarte mult apariţia lor.

Pentru cei care nu au reuşit să ia parte la concertul de prezentare a trupei 3 Sud Est alături de band, aceştia au oferit un show 100% live, iar acum pun la dispoziţia tuturor, întregul concert filmat de un post naţional (Antena 1). Trăieşte şi tu emoţiile alături de Laurenţiu, Mihai şi Viorel, vezi înregistrarea şi povesteşte cele mai frumoase întâmplări care vă leagă de trupa fenomen 3 Sud Est.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.