Concertul BZN de la Bucureşti: hituri, romantism şi veselie

Vineri seară, Jan şi Anny de la BZN au susţinut la Sala Palatului din Bucureşti un concert plin de hituri, romantism şi veselie! Mii de oameni au venit să-i revadă pe cei ce formează cea mai populară trupă olandeză. Într-o formă de zile mari, cei doi artişti le-au cântat celor din public cele mai cunoscute hituri ale lor şi i-au molipsit cu veselia lor contagioasă.

bzn bucuresti

La câteva minute după ora 20.00 şi-au făcut apariţia pe scenă cei cinci instrumentişti ai trupei, însoţiţi de trei backing vocals. În aplauzele publicului au apărut şi cele două staruri ale anilor ’70-’80. Apoi, primele flori din public, după care Jan spune în română: “De data asta, vrem să cădeţi pe spate!”.

Toată seara a fost presărată cu cadouri şi flori, la un moment dat Jan afirmând: „După câte flori primim, va fi nevoie de un avion special numai pentru ele, să le putem duce acasă!”. Într-adevăr, erau flori peste tot: pe scenă, lângă instrumentişti, pe marginea scenei…

Ce nu ştia toată lumea este că un grup de fani înfocaţi au trimis la hotel în ziua sosirii artiştilor în Capitală două maşini pline cu crizanteme! O parte din vasele legate cu fundiţe, ce conţineau zeci de flori au fost aduse chiar la concert şi puse pe marginea scenei. Un decor foarte potrivit pentru nişte artişti atât de iubiţi precum sunt cei doi olandezi.

După o pauză de aproximativ 20 de minute, soliştii au apărut pe scenă în ţinute noi, hainele de seară fiind înlocuite de o vestimentaţie casual.

bzn bucuresti panorama

Timp de aproape trei ore, cei mai populari cântăreţi olandezi au cântat live şi au dat dovadă de o energie surprinzătoare, ţopăind şi dansând pe scena din Bucureşti. Astfel, ne-au oferit un spectacol de excepţie, presărat cu momente vesele, dar şi pline de romantism, în care fanii, tineri şi în vârstă, au cântat cot la cot cu artiştii şi s-au bucurat din plin de fiecare refren!

Spre sfârşitul concertului, Jan face un anunţ important: „În martie venim la Braşov şi la Timişoara”, publicul aplaudând extaziat. Apoi Jan citeşte în limba română de pe o foaie: “Vă urăm sănătate, bucurii şi tradiţionalul ‘La Mulţi Ani!’”. După urarea serioasă, simţul umorului bine dezvoltat l-a obligat să continue cu o altfel de urare: “Şi la anul când venim, tot aici să vă găsim!”.

După câteva minute de aplauze, Jan şi Anny au revenit pe scenă pentru bis, oferind publicului şansa de a mai asculta încă o dată piesa „Dance Dance“. Apoi au coborât în foayer pentru a sta de vorbă cu fanii şi pentru a da autografe, încheind astfel o minunată seară de octombrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here