Concertul Dulce Pontes, amânat pentru luna decembrie

Concertul pe care Dulce Pontes, regina contemporană a muzicii fado, urma să-l susţină pe 27 octombrie 2015 la Sala Palatului din Capitală a fost amânat pentru data de 2 decembrie 2015, biletele cumpărate deja şi cele care se află în vânzare păstrându-şi valabilitatea.

Dulce PontesDulce Pontes şi-a amânat concertul de la Bucureşti din cauza unor serioase probleme de sănătate cu care artista şi crew-ul ei se confruntă în prezent. Conform unei comunicări trimise de către tour-managerul lui Dulce Pontes, artista şi echipa sa suferă în prezent de o afecţiune la nivelul sistemului digestiv. Membrii echipei şi însăşi artista au contactat o infecţie virală cu manifestări digestive. Conform ultimelor analize, se pare că aceaste serioase probleme de sănătate sunt cauzate de un virus sau o bacterie din Cuba.

Dulce Pontes a concertat de curând în Cuba la Havana, pentru prima dată, în calitate de invitat al Festivalului “Les Voix Humaines”. Cubanezii au fost foarte încântaţi să primească una dintre cele mai mari voci de fado (cântec popular portughez), a cărei muzică este un punct de joncţiune ce uneşte tradiţiile culturale ale ţării sale cu muzica celor mai interesante şi originale popoare din lume. Dar iată că vizita ei pe teritoriul cubanez nu a fost de bun augur pentru artista şi echipa sa, aceştia fiind nevoiţi să amâne concertele programate în cadrul turneului internaţional.

Fanii care încă nu şi-au rezervat un loc în sală trebuie să ştie că mai pot găsi bilete la Librăriile Librarium şi Eminescu, Sala Palatului, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan-Staţia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte oraşe ale ţării se găseşte aici. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, ticketstore.ro, ticketnet.ro sau salapalatului.ro!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here