Concertul Julio Iglesias de la Mamaia a fost anulat

Deşi organizatorii şi partenerii asociaţi au depus eforturi continue şi susţinute în organizarea şi promovarea concertului Julio Iglesias ce urma să aibă loc la Mamaia în data de 19 iulie, spectacolul de la malul mării va fi anulat, în urma problemelor de ordin logistic ce au intervenit în ultimul moment şi împiedică montarea scenei în timp util.

Julio IglesiasChiar dacă organizatorii au luat decizia de a anula concertul de la Mamaia, turneul marelui artist în România va continua cu două show-uri, faţă de cele trei anunţate iniţial. Programul concertelor Julio Iglesias de la Galaţi şi Bucureşti rămâne neschimbat, acestea urmând a se desfăşura duminică, 20 iulie pe Stadionul Dunărea din Galaţi de la ora 20:30 iar marţi, 22 iulie la Sala Palatului din capitală începând cu orele 20:00.

“Având în vedere faptul că prin anularea concertului Julio Iglesias de la Mamaia vor fi afectaţi acei spectatori care şi-au achiziţionat bilete pentru a lua parte la eveniment şi au sperat să asiste la concertul live al îndrăgitului artist, dorim să le adresăm scuzele noastre pentru neplăcerile cauzate şi, în acelaşi timp, să le mulţumim pentru înţelegere. Întârzierile transportului întregului echipament tehnic ne împiedică să asigurăm desfăşurarea în bune condiţii a show-ului anunţat. “ – Nicoleta ION, PR Manager.

Deţinătorii biletelor pentru concertul anulat îşi vor putea recupera contravaloarea biletelor în perioada 1 august – 1 septembrie 2014 de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa şi de la stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucureşti.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here