Concertul lui Alessandro Safina de la Sala Palatului a fost reprogramat. Va avea loc în primăvara anului 2016!

În urmă cu câteva ore, managementul lui Alessandro Safina a anunţat că artistul are o problemă medicală care nu îi permite să susțină concertul programat pentru data de 21 decembrie 2015, la Sala Palatului din București.

AlessandroSafina concert amanatSituația medicală precară a maestrului Safina l-a determinat să ia această decizie de ultim moment și întreg staff-ul își cere scuze publicului român.

Concertul este reprogramat pentru data de 14 aprilie 2016.

Pentru a-și arăta admirația pentru fanii lui, Alessandro Safina a transmis publicului că va veni în România în luna ianuarie, se va întâlni cu fanii și va susține o sesiune de autografe. Artistul le mulțumește tuturor pentru înțelegere.

Toţi cei care si-au achizionat bilete pentru spectacolul din 21 decembrie le vor putea folosi pentru concertul reprogramat pe 14 aprilie 2016.

Pesoanele care nu doresc sa utilizeze biletele se pot adresa organizatorilor începand cu data de 13 ianuarie 2016, la adresa de mail info.premiumbooking@gmail.com sau la numărul de telefon 0725.544.415, pentru a fi programați în vederea recuperării contravalorii acestora.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here