Concertul lui Charles Aznavour de pe 20 februarie a fost reprogramat pe 28 aprilie

Charles Aznavour va susține mult așteptatul concert în București pe 28 aprilie 2016. Programat inițial pentru luna februarie, spectacolul a fost amânat printr-o decizie comună a staff-ului maestrului şi a organizatorului român, din motive logistice.

Charles-Aznavour-poster aprilie

Această decizie a survenit după vizita efectuată de staff-ul tehnic al maestrului în luna ianuarie, pentru a decide exact amplasarea scenei şi a locurilor pentru public, cunoscut fiind faptul că Charles Aznavour își dorește publicul foarte aproape e scenă, într-o atmosferă intimă.

Maestrul Charles Aznavour se află într-un turneul restrâns, ce se desfășoară în doar câteva din capitalele europene, care cuprinde, spre marea bucurie a fanilor români, și spectacolul de la Romexpo de pe 28 aprilie 2016. Evenimentul poartă numele “One Night Only” și este o ocazie unică de a-l asculta pe Charles Aznavour cântând piesele sale iubite pe scenă, într-un spectacol dedicat publicului său din România.

Pentru toţi cei care doresc să achiziționeze bilete la spectacol, acestea se găsesc online pe bilete.ro, eventim.ro, salapalatului.ro și vreaubilet.ro, precum și la casa de bilete a Sălii Palatului şi în rețeaua bilete.ro (Oficiile Poștale, magazinele InMedio și Germanos).

Toate biletele achiziţionate pentru spectacolul din 20 februarie îşi păstrează valabilitatea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here