Concertul lui Hugh Laurie la Bucureşti: accesul va fi permis de la ora 19.00

Accesul la concertul pe actorul şi cântăreţul britanic Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune “Dr. House”, îl va susţine sâmbătă, 12 iulie, la Sala Palatului din Bucureşti, va fi permis de la ora 19.00, urmând ca spectacolul să înceapă la ora 20.00, informează organizatorii, Phoenix Entertainment.

Hugh Laurie

Actorul, scriitorul şi muzicianul Hugh Laurie va urca pe scena Sălii Palatului împreună cu The Copper Bottom Band pentru a susţine un concert live.

Organizatorii recomandă publicului să vină la ora 19.00 şi să respecte cu stricteţe regulile de acces, pentru o bună desfăşurare a evenimentului. După ce se va face accesul, spectatorii nu vor mai putea părăsi incita pentru a se reîntoarce, decât dacă îşi achiziţionează din nou bilet. Va fi strict interzis accesul cu brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle şi deodorante), căşti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto şi aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, organizatorii recomandă ca toţi cei care vor participa la concert să păstreze permanent asupra lor biletele. Accesul se va efectua prin două filtre, unul la intrarea în Sala Palatului şi al doilea, prin scanarea biletelor, la intrarea în sala de spectacol.

Biletele pentru concertul pe care Hugh Laurie îl va susţine sâmbătă, la Sala Palatului, se mai găsesc într-un număr redus în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, dar şi online, pe www.eventim.ro. Preţul unui bilet diferă în funcţie de categorie: VIP – 310 lei, I – 260 de lei, II – 200 de lei, III – 170 de lei şi IV – 125 de lei.

Charismaticul Hugh Laurie, cunoscut din serialul de televiziune “Dr. House”, care s-a încheiat în 2012, după cel de-al optulea sezon, îşi va fermeca fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim şi călduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care şi-a obişnuit publicul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here