Concertul lui Johnny Logan de la Bucureşti nu va mai avea loc

Johnny Logan, cunoscut la nivel internaţional sub denumirea de „Mister Eurovision“, urma să concerteze la Sala Palatului din Bucureşti pe 16 Noiembrie 2013, însă acest concert nu va mai avea loc. Din cauza unor probleme ce ţin de disponibilitatea sălii, organizatorii sunt nevoiţi să anuleze evenimentul.

johnny loganPersoanele care deja au achiziţionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie două variante: pot alege să primească înapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la alte concerte organizate de Project Events (BZN – 25 octombrie, Demis Roussos – 5 decembrie, Scorpions – 14 decembrie, Jose Carreras – 15 decembrie).

Cunoscutul cântăreţ şi compozitor irlandez Johnny Logan a câştigat de trei ori concursul Eurovision. Datorită performanţei de a câştiga cel mai prestigios concurs muzical de pe continent în trei ani diferiţi, Johnny Logan a fost numit de presa de specialitate „Mister Eurovision“. La cei 59 de ani, artistul a lansat 16 materiale discografice, cel mai recent album lansat numindu-se „The Irish Connection 2“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here