Concertul lui Ray Wilson de la Cinema Patria a fost anulat

Concertul lui Ray Wilson, fostul solist de la Genesis, care trebuia să aibă loc pe 1 octombrie, la Cinema Patria, a fost anulat, anunţă Vreau Bilet, organizatorul acestui spectacol. Decizia a fost luată ca urmare a numărului redus de solicitări pentru acest spectacol.

KONZERT RAY WILSON

Începând din data de 22 septembrie, timp de trei luni, toate persoanele care au achiziţionat bilete la concertul lui Ray Wilson îşi pot primi banii înapoi adresându-se centrului de unde le-au cumpărat. Aceştia pot opta însă şi pentru varianta de a schimba biletele la concertul fostului solist de la Genesis cu bilete la un alt concert organizat de Vreau Bilet, achitând diferenţa.

Doritorii pot alege concertul “Haimanalele şi Doamna”, susţinut de Mihai Mărgineanu, pe 2 octombrie, la Cinema Patria, show-ul celui mai popular cântăreţ grec, Nikos Vertis, pe 12 noiembrie, la Sala Palatului, Direcţia 5 Simphony, TE IUBESC, pe 20 noiembrie, la Sala Palatului, sau Ana Popovic, “eroina blues-ului modern, supranumită şi “Jimi Hendrix în varianta feminină”, care va avea loc pe 19 decembrie, la Cinema Patria.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here