Concertul lui Roberto Fonseca nu va mai avea loc la Sala Palatului. Noua locaţie: Teatrului Naţional Bucureşti

Concertul celebrului muzician cubanez Roberto Fonseca anunţat iniţial la Sala Palatului, se mută la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, data evenimentului rămânând neschimbată.

RFonsecaPrin urmare, iubitorii de muzică jazz se vor putea bucura de experienţa Exploring Jazz, luni, 25 aprilie la Sala Mare a Teatrul Naţional Bucureşti, de la ora 20:00.

Biletele achiziţionate până la acest moment îşi păstrează valabilitatea, putând fi preschimbate atât de la punctele de vânzare de unde au fost cumpărate, cât şi în ziua concertului de la punctele semnalizate din foaierul locatiei de spectacol.

Vă reamintim că la prima ediţie a evenimentului Exploring Jazz pianistul Roberto Fonseca va concerta alături de colegii săi, Ramses Rodriguez (tobe) şi Yandy Martinez (bass). Spectatorii vor savura rezultatul fuziunii muzicale între rădăcinile sale tradiţionale cu abordarea avangardistă ce a atins cele mai înalte cote ale standardelor actuale din jazz şi world music.

Pe aceeaşi scenă, invitaţii speciali ai serii-Adrian Naidin Quartet şi Vali Boghean Band, artişti cu un talent deosebit, căutaţi şi apreciaţi de publicul avid de concerte de calitate, vor încălzi atmosfera cu poveşti jazz, menite să impresioneze prin complexitatea şi acurateţea sunetelor instrumentelor cu corzi şi a celor de suflat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here