Concertul lui Vitas din 7 aprilie de la Bucureşti a fost anulat

Concertul cântăreţului de origine ucraineană Vitas, care trebuia să aibă loc pe 7 aprilie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, a fost anulat. Decizia a fost luată de managementul artistului şi comunicată organizatorilor români cu doar câteva zile înainte de susţinerea spectacolului.

vitas concert anulat romania

„Regretăm faptul că, din motive care nu au ţinut de voinţa noastră, managementul artistului Vitas a hotărât să renunţe la spectacolul din 7 aprilie de la Bucureşti. Ştim cu câtă nerăbdare era aşteptat de fanii din România şi ne pare rău că această decizie a survenit cu doar câteva zile înainte de concert“, au declarat reprezentanţii Vreau Bilet, organizatorii show-ului.

Totodată, Vreau Bilet anunţă că toţi cei care au achiziţionat bilete la spectacolul anulat al lui Vitas vor putea primi înapoi contravaloarea acestora într-un interval de timp stabilit.

„Toate persoanele care au cumpărat bilete la spectacolul pe care Vitas urma să-l susţină pe 7 aprilie la Sala Palatului şi care a fost anulat de managementul artistului vor putea primi contravaloarea acestora începând din data de 5 aprilie 2016 şi până pe data de 5 aprilie 2017 de la punctele de vânzare bilete de unde au fost achizitionaţe“, declară reprezentanţii Vreau Bilet.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here