Concertul The Cat Empire va avea loc la Arenele Romane

Concertul trupei australiene The Cat Empire, anunţat iniţial pentru prima zi a festivalului B’ESTFEST Summer Camp, se va desfăşura la Arenele Romane, data rămânând neschimbată, respectiv 31 iulie.

The Cat EmpireShow-ul trupei australiene de ska-jazz confirmat pentru vara aceasta la Bucureşti în cadrul B’ESTFEST Summer Camp, se va desfăşura la Arenele Romane, biletele putând fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro, iar în perioada următoare şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, casa de bilete a Sălii Palatului şi de pe www.iabilet.ro.

Biletele sunt disponibile la două categorii de preţ, respectiv 80 şi 130 de lei, abonamentele achiziţionate pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp păstrându-şi valabilitatea şi pentru acest eveniment, fiind însă necesară preschimbarea lor în bilete. Pentru acest lucru, posesorii abonamentelor pot contacta direct membrii echipei Myticket.ro la numerele de telefon 0722 704 191 / 0720 245 383, sau la adresa de email [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here