CONCURS Câștigă două invitații duble la Festivalul Blaj aLive 2017

Începutul verii aduce în județul Alba cel mai accesibil festival multicultural din România. Aflat la cea de-a cincea ediție, Festivalul Blaj aLive 2017 are loc pe 4 iunie pe Câmpia Libertății și le oferă fanilor bilete special gândite pentru distracția în gașcă.

Poster Blaj aLive_2017 concurs

La Marea Adunare de la Blaj aLive de pe Câmpia Libertății, fanii vor putea asculta și dansa în iarbă pe ritmurile unora dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului și vor avea parte de zone muzicale, spații de lounge și relaxare, food court, parc de distracții, activări și seminarii creative.

Printre artiștii care vor urca pe scena Blaj aLive 2017 se regăsesc Amy Macdonald, Walking On Cars, Lola Marsh, Alternosfera, Șuie Paparude, Coma și Sinoptik.

trăieștemuzica.ro te trimite la Festivalul Blaj aLive şi oferă două invitaţii duble. Pentru a participa la concurs şi a câştiga, trebuie să laşi un comentariu mai jos, în care să spui pe ce dată va avea loc Festivalul Blaj aLive 2017.

IMPORTANT! Pentru a vă putea contacta, în cazul în care sunteţi câştigător, adresa de mail cu care veţi lăsa comentariul trebuie să fie una activă. Concursul se va încheia pe 22 mai, iar câştigătorii vor fi anunţati pe mail şi pe site.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

5 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here