luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRICONCURS. Câştigă 5 invitaţii duble la filmul „Terapie pentru crimă“

CONCURS. Câştigă 5 invitaţii duble la filmul „Terapie pentru crimă“

„Terapie pentru crimă“, debutul în film al cântăreţei Claudia Pavel, este produs de către Dan Burlac, recent selecţionat la Festivalul de Film de la Toronto pentru întreaga activitate ca producător.

afis terapie pentru crima parteneri

Filmul este despre o tânără, Matilde, care vrea să devină o „femme fatale” la propriu, o femeie-asasin plătit, aşa cum a văzut în filmele de Hollywood. Asta ca să mai scape din datoriile pe care nu şi le poate plăti, dar şi de rutina muncii la birou şi de şeful opresiv. Aşa că se pregăteşte să devină mercenar, dar nu-i prea iese. Mai ales când în ecuaţie intră un psihoterapeut.

Deloc surprinzător, eforturile ei de a deveni asasin plătit sfârşesc în situaţii ilare. Şi, totuşi, noua ei meserie are riscuri: când un alt asasin vrea să-şi elimine concurenţa, amatoarea Matilde (Claudia Pavel) devine – din vânător – vânat. Thrillerul poate fi urmărit în aproximativ 30 de săli de cinema din toată ţara, din 3 octombrie.

TraiesteMuzica.Ro oferă 5 invitaţii duble la filmul „Terapie pentru crimă“, care va fi difuzat marţi, 7 octombrie, la orele 15.30 şi 19.30, la cinema Cine Grand din complexul comercial Auchan Titan Bucureşti.

Pentru a participa la concurs şi a câştiga trebuie să laşi un comentariu mai jos, în care să spui care este numele de scenă al cântăreţei Claudia Pavel şi la ce oră vrei să mergi la film.

IMPORTANT! Pentru a vă putea contacta, în cazul în care sunteţi printre câştigători, adresa de mail cu care veţi lăsa comentariul trebuie să fie una activă.

Concursul se va încheia pe data de 6 octombrie, iar câştigătorul va fi anunţat pe mail şi pe site.

Câştigătorii concursului sunt:

Flore Daniel
Dobrica Ana Maria
Sorina Vana
Stan Diana
Florescu Petria

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

9 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.