Confruntările continuă la „Vocea României“

Smiley, Moga, Loredana și Brenciu îi vor pune din nou la “luptă muzicală” pe membrii echipelor lor. Voci una și una vor încerca să demonstreze că merită să ajungă în etapa show-urilor live, iar antrenorii se vor decide cu mare greutate la care dintre ele să renunțe.

confruntari moga vocea romaniei

În ediția din 16 noiembrie a „Vocii României“, dueturile stabilite de antrenori îi vor lăsa cu gura căscată, îi vor emoționa până la lacrimi sau le vor stârni râsul spectatorilor și telespectatorilor deopotrivă. Voci puternice, suave, metalice sau cu totul surprinzătoare vor asigura un show magic, iar antrenorii vor sta din nou cu mâinile pe butonul verde, gata să-i “ochească” pe elevii celorlalți colegi.

Mai mult decât atât, antrenorii i-au pregătit pe concurenți nu numai din punct de vedere vocal, ci și coregrafic. Ce mișcări au scos antrenorii din “arsenalul” de scenă și cât de bine le vor aplica concurenții rămâne de văzut sâmbătă seară.

Tot în această ediție, Brenciu și Bartoș vor lămuri “misterul” jachetei cu găurele purtate de către Smiley. Telespectatorii vor afla cum a ajuns piesa vestimentară să arate așa și de ce Smiley este mai mult decât încântat să o poarte.

Unul dintre concurenții care va cânta în această ediție a confruntărilor de la Vocea Romaniei va avea emoții duble: chiar în următoarea seară va participa la “show-ul” vieții sale, adică propria-i nuntă. Despre cine este vorba și cum a reușit acesta să cânte înainte să-și pună pirostriile vor vedea cei de acasă în emisiunea de sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 20.30, la Pro TV.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.