Connect-R, despre viața de tată: „Îți ia mult din ego. Nu mai ești prioritatea numărul unu“

Connect-R a fost invitatul lui Mihai Găinușă și al lui Codruț Kegheș la matinalul Kiss FM, unde le-a dezvăluit fanilor cum se descurcă în noul rol de tată și a cântat live.

Connect-R„Pe ce parte a patului te dai tu jos ca să te duci la pătuț?”, l-a întrebat Mișu Găinușă pe invitat, după ce acesta mărturisise că-i este cam somn. „Pe partea dreaptă. Nevastă-mea e mai aproape de ea tot timpul. Eu mai dorm un pic”, a râs Connect-R.

„Chiar dacă dorm puțin, fetița mea îmi dă o energie de care mă folosesc toată ziua și nu mă plâng”, a declarat el la Kiss FM.

„Ce e frumos e că îți ia mult din ego. Nu mai ești prioritatea numărul unu. În dragoste, nu este vorba despre cel care iubește, ci despre cel iubit. Am realizat asta acum”, a adăugat el. „Să știi că pentru fanele tale ești. Dar soția să nu știe” a spus Găinușă.

Connect-R le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM că este nevoit să folosească radiatorul la încălzitul camerei copilului: „La bloc, în sectorul 6, sunt probleme și cu căldura”.

Artistul a cântat live pentru ascultătorii Kiss FM și le-a dezvăluit ce noutăți muzicale are în lucru. „Pregătesc un cântec frumos, care se numește ‘Tren de noapte’. E o piesă frumoasă” a spus el, declarând că speră să devină hit.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here