Connect-R, îngerul bun la „Totul e permis“

Duminică, 9 februarie, la ultima ediție a acestui sezon a show-ului “Totul e permis”, Connect-R este îngerul bun, pe planul înclinat, în producția “Judecata de Apoi”.

Connect-RÎn Rai, Îngerul bun (Connect-R) și Necuratul (Doru Todoruț, de la Deepcentral) așteaptă noii mușterii de pe Pământ: Lady Gaga, interpretată de Alina Pușcaș, și o prostituată, rol în care e distribuită Tania Popa. Amândouă vor trebui să dea socoteală pentru faptele din timpul vieții. “Pocăiți-vă!”, le va îndemna, în mod repetat, Îngerul bun Connect-R. Altfel, Necuratul le va conduce și pe una, și pe cealaltă, în iad.

Connect-R n-a avut nici o obiecție să poarte penele albe de înger pe spate, sub formă de aripi. Problema a apărut la proba Copy Dance la care, alături de ceilalți concurenți a trebuit să-și miște trupul pe ritmul muzicii, împodobit cu multe pene colorate, precum dansatorii carnavalului de la Rio. “Dacă-mi pun penele astea colorate în spate, știi ce-o să zică lumea despre tine?”, l-a întrebat Connect-R pe Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului. “Că umbli cu cioara vopsită!”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here