Connect-R izbucneşte în lacrimi la „România dansează“: „Nu-mi mai doresc să fiu aici“

Semifinalele super show-ului „România Dansează” încep duminică, 23 aprilie, de la 20:30, la Antena 1, cu o ediţie în care cei mai talentaţi concurenţi se vor duela pentru un loc în marea finală.

Juriul Romania Danseaza

Talentul este mare, dar pasiunea pentru dans şi emoţiile din timpul momentelor artistice şi mai mari pentru că celor trei juraţi CRBL, Connect-R şi Monica Petrică le este dificil să-i aleagă pe cei mai buni.

La unul dintre dueluri, Connect-R nu şi-a putut abţine lacrimile şi a izbucnit în plâns la sfârşitul unui moment de dans contemporan a doi îndrăgostiţi ce se iubesc şi în afara scenei de dans: „Se vede în coregrafia voastră că vă iubiţi. Este foarte greu să-mi găsesc cuvintele pentru că sunteţi extrem de emoţionanţi. Ceea ce aţi făcut voi se numeşte dragoste transpusă în dans”, mărturiseşte Connect-R.

La momentul jurizării, artistul şi-a declarat nemulţumirea faţă de faptul că trebuie să aleagă o singură pereche din cele două, care să ajungă în finală: „În momentul ăsta nu-mi mai doresc să fiu aici, la masa juriului, pentru că simt că fac un păcat. Îmi este aproape imposibil să aleg”, adaugă Connect-R.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here