joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRIConnect-R: „Oamenii fără mâini din Ferentari îți inspiră încredere“

Connect-R: „Oamenii fără mâini din Ferentari îți inspiră încredere“

Un puşti de 15 ani a stârnit simpatia juriului încă de când a intrat pe scena „România Dansează”, în ediţia ce poate fi urmărită duminică, 6 aprilie de la 20:30, la Antena 1.

Adita Romania Danseaza

Adiţă, aşa cum s-a prezentat, a spus că dansul este totul pentru el şi că s-a prezentat la preselecţii pentru că el consideră că este extrem de talentat şi lumea trebuie să ştie asta. Frumuşel şi îmbrăcat foarte cool, cu tenul alb şi ochii verzi, Adiţă a fost întrebat de Connect-R unde locuieşte. “În Ferentari”, a răspuns el. Replica artistului nu s-a lăsat aşteptată: “Nu eşti prea suedez pentru Ferentari?”, l-a intrebat retoric Connect-R, în hohotele de râs ale sălii, după care s-a întors spre Monica Petrică pentru a-i spune un banc.

“Ştii ce-ţi inspiră oamenii fără mâini din Ferentari?”, a întrebat Connect-R. Balerina a spus că nu ştie. “Încredere”, i-a răspuns artistul, despre care se ştie că şi-a trăit copilăria în Ferentari.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.