Connect-R, pentru prima dată alături de mama sa într-un platou de televiziune

Dan Negru i-a provocat joi, 27 februarie, pe cei cinci juraţi ai îndrăgitului show Next Star, Lora, Pepe, Maria Cârneci, Vasile Muraru şi Connect-R, să vină în platou însoţiţi de cele mai importante femei din viaţa lor, iar surprizele nu au întârziat să apară.

Connect - R

Rând pe rând, în platoul Next Star au păşit Maria alături de nora sa, Ana Maria, însărcinată cu primul nepoţel al artistei, căreia Dan Negru i-a spus imediat „Nici nu-ţi imaginezi câtă bucuriei i-ai putut face. Ne toacă la cap pe toţi în pauze cu nepoţelul ei!”, Pepe alături de Raluca şi minunea lor, micuţa Maria şi, în premieră la tv, Connect-R a venit însoţit de mama sa. „E unul dintre cei doi super eroi ai mei. Regina vieţii mele e aici, iar tata în culise!” a mărturisit artistul.

De o mare surpriză a avut parte şi Vasile Muraru, căruia Dan Negru i-a pregătit o înregistrare cu mama sa, tocmai la Piatra Neamţ, iar Lora a primit un buchet de flori pentru mama sa, care, din motive de sănătate nu a putut să le fie alături.

„Rămâneţi cu noi şi când ceva nu e în regulă, vă rog să–i trageţi de urechi!”, le-a îndemnat Dan Negru pe invitatele ediţiei, cărora le-a oferit şi câte un buchet de flori. Pepe nu a ratat ocazia pentru a-l mustra de Negru: „Băi, tu ai venit cu flori la fi-mea?”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here