Connect-R, premiul pentru pentru hitul verii 2023 la Radar de Media Summer Gala!

Feat-ul cu Raluka a ajuns la 19 milioane de vizualizări pe Youtube! 

Connect-R (41 de ani) a primit aseară un premiu în cadrul Radar de Media Summer Gala 2023 pentru „Hitul verii 2023” pentru piesa „Lasă-mă să te ating„, feat-ul cu Raluka, melodie ce a ajuns acum la 19 milioane de vizionări pe youtube.

„Sunt premii minunate! Unul dintre premiile minunate pe care l-am primit chiar astăzi s-a întâmplat mai devreme, de la un înger de la Fundeni, o prietenă, care mi-a mărturisit că am ajutat-o în momentele ei grele și asta înseamnă că muzica mea nu doar binedispune, înseamnă că muzica, în general, vindecă, și astea sunt premii extraordinare. Vă mulțumesc frumos, vă mulțumesc și în numele Ralukăi!”, a mărturisit Connect-R atunci când a urcat pe scena Premiilor Radar de Media pentru a-și ridica trofeele. 

După „Livada cu nuci”, Connect-R se pare că mai pregătește o carte, de această dată despre singurătate.

Și pentru că „Ziua lui Ștefan” organizată pe 9 iunie la Arenele Romane a fost un adevărat succes, mai precis concertul anversar al lui Connect-R, acolo unde aproape 4500 de persoane au cântat împreună cu artistul cele mai tari melodii ale sale, avându-i ca invitați speciali pe Damian Drăghici, Nicole Cherry, Shift, Liviu Teodorescu, Cortes, Johny Romano, Narcis de la Bărbulești și echipa lui de instrumentiști, iată că echipa de management a artistului a decis să pună de ieri în vânzare biletele pentru „Ziua lui Ștefan” din 2024.

Connect-R este acum pe cai mari. Are agenda plină de concerte și în luna august interpretul va urca din nou pe scena de la We Love Music Festival, cea de-a doua ediție desfășurată pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 18-20 august.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here