Connect-R şi CRBL, acelaşi cadou pentru fetiţele lor

Aflaţi la filmările pentru cea de-a doua semifinală a super show-ului România Dansează, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, Connect-R şi CRBL au avut parte de o surpriză extraordinară.

CRBL & Connect-R

Zestrea Buduresei şi Comorile Neamţului, două mari ansambluri de muzică folclorică au intrat la duel şi s-au prezentat pe scena România Dansează, însă nu au venit cu mâna goală. Lucrate manual, cu multă trudă şi migală, concurenţii din Zestrea Buduresei le-au adus lui Connect-R şi lui CRBL două păpuşi îmbrăcate în port popular, dar şi o sticlă de pălincă, iar Monicăi un şal superb, brodat cu motivele zonei din care aceştia provin. „Vă mulţumesc că în România în care trăim ne mai putem bucura şi de români!” le-a spus mândru Connect-R.

Nici concurenţii din ansamblul Comorile Neamţului nu s-au lăsat mai prejos şi le-au compus juraţilor nişte versuri pe măsură: „Connect-R e marfă tare, CRBL e divă mare şi Monica-i o splendoare, ăsta-i juriul cel mai tare!”.

Cu muzică live, mişcări inedite pentru un ansamblu şi o ritmicitate şi o sincronizare năucitoare, ţinând cont de numărul foarte mare de concurenţi pe scenă, cele două ansambluri le-au dat mari bătăi de cap juraţilor, la momentul jurizării.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here