Connect-R și DJ Sava, acuzați că au plagiat melodia „Aroma“

Unii dintre cei mai mediatizați artiști români din ultimul an, Connect-R și DJ Sava, sunt acuzați de manelistul DeSanto că au plagiat melodia „Aroma“, interpretată alături de Raluka.

connect-r sava raluka aroma

DeSanto spune că el a lansat melodia „Aroma“ în luna februarie, iar aceasta a fost înregistrată la Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România (UCMR). „Nu mi se pare corect cum s-a procedat. Eu am scos în luna februarie o piesă pe care am numit-o ‘Aroma’ și pe care am și înscris-o la UCMR. Acum vin DJ Sava, Raluka și Connect-R cu o piesă care se numește la fel. Mai mult, ideea și refrenul seamănă izbitor cu melodia mea. Sper să se facă ceva în acest sens. Ori n-o mai cântă, ori schimbă refrenul… nu e corect. Mai ales că piesa mea e și înregistrată“, a spus DeSanto, pentru WOWbiz.

Connect-R nu este la prima acuzație de furt, tot în acest an, bunul său prieten Matteo afirmând că artistul i-a furat melodia „Dă-te-n dragostea mea“. „Am în continuare un gust amar, mi-a făcut o fază urâtă rău de tot. Nu va mai putea fi niciodată între noi ce a fost înainte. Ce pretenții aș mai putea avea de la el? Nici măcar nu pot să-i cer bani că mi-a furat ideea de melodie, deși ori el, ori cineva din anturajul lui a lăsat să se înțeleagă că eu aș fi fost plătit. Nu e nimic adevărat“, a spus recent Matteo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here