duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIConnect-R, Ştefan Bănică şi Smiley, printre vedetele care vor urca pe scena...

Connect-R, Ştefan Bănică şi Smiley, printre vedetele care vor urca pe scena Sălii Palatului alături de Damian Drăghici

Damian & Brothers va concerta, alături de invitaţi speciali, pe 31 martie, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00. Artistul a ales să sărbătorească 10 ani de la înfiinţarea trupei, precum şi ziua de naştere, acolo unde se simte cel mai bine, pe scenă, alături de muzicieni.

damian draghici concert vedete sala palatului

La 10 de la înfiinţare şi la 7 ani de la ultimul concert, Damian & Brothers revine la Sala Palatului pentru un ultim show, ce va oferi publicului oportunitatea de a asculta în varianta live cel mai recent album al artistului, „Gypsy Rock (Change or Die)“.

Cei care vor alege să-şi petreacă seara de 31 martie alături de Damian şi trupa sa vor avea o singură şansă de a participa la prestaţia pe care artistul o va susţine live în această formulă. Alături de Smiley, Loredana Groza, Lora, Alina Eremia, Grasu XXL şi Cristina Bălan, Damian Drăghici îi va ave invitaţi şi pe Ştefan Bănică, Nicole Cherry, Feli Donose, Cornel Ilie şi Connect-R.

Show-ul pe care Damian l-a conceput pentru seara în care îşi sărbătoreşte şi ziua de naştere alături de public, la Sala Palatului, va fi unul ce strânge laolaltă unele dintre cele mai mari nume ale industriei muzicale autohtone.

Biletele pentru concert sunt disponibile pe eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere.

Publicul poate intra în atmosfera show-ului „Gypsy Rock (Change or Die)“, accesând canalul YouTube al MediaPro Music, unde poate asculta integral albumul cu acelasi nume.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.