Connect-R: „Sunt pregătit să schimb scutece“

Invitatul Andreei Remețan de miercuri, din studioul Kiss FM, a fost Connect-R, care a răspuns întrebărilor postate de fani pe facebook.com/kissfmromania. Artistul a dezvăluit care este cea mai frumoasă amintire din copilărie, cu ce artist internațional și-ar dori un featuring și a mărturisit că uneori este dezamăgit de ce se întâmplă în industria muzicală.

connect-r kiss fm vedete face to facebook

La capitolul cea mai frumoasă amintire din copilărie, Connect-R și-a adus aminte de mama sa. „Cea mai frumoasă amintire din copilărie este momentul când venea mama de la serviciu și o întrebam dacă mi-a adus ceva bun”, a declarat cântărețul la Kiss FM.

„Cânt și în baie, și în bucătărie, și pe hol”, a mai spus Connect-R, care a declarat că și-ar dori să facă un featuring cu John Legend sau Selah Sue.

„De multe ori sunt scârbit de multă superficialitate în industria muzicală, dar îmi aduc aminte scopul pentru care fac muzică şi o iau de la capăt. Nu sunt eroul care să schimbe lumea, dar, dacă reușesc să bag un ‘Corinteni 1:13’ într-o piesă, atunci sunt împlinit”, a mărturisit artistul la Kiss FM.

„După cât timp ai înnebuni fără muzică?”, l-a întrebat un fan. „După o oră”, a răspuns Connect-R.

„Sunt pregătit să schimb scutece”, a declarat artistul, adăugând că-și dorește ca fiica sa să fie sănătoasă. „Mi-aș dori să devină ceea ce își va dori ea”, a răpuns invitatul atunci când a fost întrebat ce viitor vede pentru fiica lui.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here