Connect-R: „Vindeam casete cu hip-hop la Piața Romană, făceam free style-uri pe la metrou“

Ascultătorii Kiss FM și-au început ziua de joi, 16 octombrie, alături de Sergiu, Andrei și invitatul lor special, Connect-R, Cei doi realizatori Kiss FM au purtat în cinstea invitatului tricouri inscripționate cu ‘Sunt moldovean’ (Andrei) și ”Sunt bine (Sergiu). Artistul le-a făcut fanilor o surpriză muzicală live și i-a anunțat că va lansa în câteva săptămâni o nouă piesă.

Connect-R, Sergiu si AndreiConnect-R, care a colaborat recent cu Cedry2k, le-a povestit fanilor că și-a început cariera artistică în 1997, făcând primii pași în underground-ul muzical.

„Acum mulți ani, umblam pe la Piața Romană și erai pe acolo și făceai tot felul de nebunii. Era o gașcă destul de mare acolo” și-a amintit Sergiu.

„Era o altă lume în Piața Romană. Eu vindeam și casete cu hip-hop acolo, făceam free style-uri pe la metrou” a mărturisit rapperul.

Sergiu și Andrei l-au readus repede pe invitat în prezent, chestionându-l în legătură cu efectele piesei ‘Tren de noapte’ asupra tinerilor. „Realizezi că tu, cumva, înveți tinerii să meargă cu nașul în tren?” a întrebat Andrei. Connect-R a mărturisit că piesa e inspirată din călătoriile făcute la Govora împreună cu mama sa. „Ce-i drept, n-am mai mers de foarte mult timp cu trenul. Ultima oară am fost cu trenul la cușetă în 2000 și un pic, la Chișinău, la finala Eurovision” a spus artistul.

Connect-R le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM că un alt single trebuia lansat în 2012 ca piesă de vară, dar artistul și-a urmat instinctul și a ales ‘Vara nu dorm’.

„’Love is the Way’ era pregătită și de casa de discuri. Era clar că trebuie să filmăm un clip în câteva zile. A venit această idee nebună și m-am împotrivit casei de discuri, ceea ce nu recomand. Norocul meu a fost că soarta mi-a dat dreptate” a relatat Connect-R. Vara nu dorm s-a auzit pentru prima dată în direct la Kiss FM, după ce artistul a sunat-o pe Andreea Berghea, propunându-i să lanseze piesa la studioul de pe plaja din Costinești. „Oamenii au pretenții mai mari de la tine după ce scoți un hit mare, dar asta e bine” a continuat el. Connect-R a dezvăluit că va lansa în următoarele săptămâni o nouă piesă, intitulată ‘Rece ca decembrie’.

Acompaniat de bandul său, Connect-R a cântat live la Kiss FM ‘Tren de noapte’ și, surpriză totală pentru fani, ‘Ciuleandra’ și ‘În grădina lui Ion’.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here