Copii pasionaţi de actorie, dans şi cântat vin la „Next Star“ pe 16 aprilie

Copiii talentați ai românilor de pretutindeni vin pe 16 aprilie, de la ora 20.30, la “Next Star”, într-o nouă ediție plină de surprize.

next star general copyright Gabriela Arsenie-Antena1_240315_Next Star5 Ed 5_0090

Mihnea (13 ani) este un chitarist extrem de talentat, care a învățat să mânuiască acest instrument datorită unui joc pe calculator. Studiază chitara de la 9 ani și este un mare admirator al celebrului Steve Vai.

În aceeași ediție va veni Romina, o fetiță de 11 ani din Oradea, care cântă muzică populară. La invitația acesteia, Pepe urcă pe scena de la “Next Star” și, acompaniat de taraf, va improviza o melodie pe ritmuri bănățene, în timp ce colegii săi jurați vor încinge o horă.

Și tot joi seara, Denis, un băiețel de 9 ani din Zizin, județul Brașov, pasionat de actorie, îl va provoca pe Connect-R la o demonstrație de break-dance, acesta urmând a-și arăta măiestria, pe scenă, alături de tatăl copilului.

De asemenea, joi, la “Next Star”, Pepe își va întâlni idolul, pe Raul “El Balilla” un puști de 11 ani din Cartagena, Spania, care cântă flamenco dumnezeiește. Întâlnirea cu acest copil, considerat “revelația Spaniei”, îl va emoționa peste măsură pe juratul Pepe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here