Copiii lui Ellie White l-au întâlnit pe Moș Crăciun

Ellie White le-a făcut celor doi copii ai săi o surpriză de neuitat. Mihăiță și Maria l-au întâlnit, pentru prima dată, pe Moș Crăciun. Micuții s-au fotografiat alături de Moșul generos și au dat apoi startul distacției într-un parc tematic din București.

ellie-white-copii-parc-1

„Am fost cu cei mici, Maria şi Mihăiţă, la parcul de distracţii Divertiland Playland. A fost o zi de duminică reuşită pentru Mihăiţă care s-a implicat în toate activităţile prezente. Eu şi Maria am stat cuminţele, ne-am plimbat şi am râs ori de câte ori Mihăiţă era pe jos încercând să facă un îngeraş în zăpada artificială, exact ceea ce ne lipseşte în această perioadă. Zăpadă, brazi împodobiţi frumos, copii care cântau colinde, personaje din desene dar şi nelipsitul Moş Crăciun. Da, Moş Crăciun a fost prezent acolo şi Mihăiţă şi-a spus dorinţele la urechea bătrânelului cu barba de un alb imaculat“, a povestit artista pe blogul său.

Crăciunul din acest an va fi primul pentru artistă ca și mamă a doi copii: un băiețel, Mihai, în vârstă de trei ani, și o fetiță, Alexis Maria, ce a venit pe lume anul acesta, la sfârșitul lunii mai.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here