Copiii lui Michael Jackson, dezvăluiri inedite despre megastar

Cei trei copii ai cântăreţului Michael Jackson – Prince Michael, Paris şi Prince Michael II – vorbesc cu multă candoare despre viaţa petrecută alături de tatăl lor, într-un nou documentar, realizat cu ajutorul unei platforme de crowdfunding.

Michael Jackson

În acel film, cei trei copii ai megastarului vorbesc şi despre repercusiunile devastatoare din vieţile lor după moartea celebrului artist american. Prince Michael, Paris şi Prince Michael II (supranumit Blanket) spun că le-a fost extrem de dificil “să umple golul” lăsat de moartea tatălui lor, decedat într-o reşedinţă închiriată din Los Angeles, în iunie 2009.

În noul documentar, cei trei copii fac o serie de dezvăluiri inedite despre viaţa lor alături de Michael Jackson, informează dailymail.co.uk.

Declaraţia făcută de Paris Jackson a fost înregistrată cu doar câteva săptămâni înainte de tentativa de sinucidere a acesteia, în reşedinţa familiei Jackson. Vorbind cu multă durere în voce, Paris spune că tatăl ei a murit înainte de a-şi respecta o promisiune pe care i-o făcuse, notează Mediafax.

“Mi-a promis că mă va învăţa să execut dansul «Moonwalk», însă nu a mai apucat să o mai facă. Sper că moştenirea lui va trăi pentru totdeauna. Nu îl voi uita niciodată. Era extraordinar”, a spus Paris Jackson. Paris a vorbit şi despre perioada petrecută la ferma Neverland: “Nu cunoşteam prea mulţi copii de vârstele noastre. Nu ieşeam prea des în afara fermei”.

Deşi părăseau destul de rar celebra fermă Neverland, care a fost vândută în 2005, cel mai mic dintre copiii starului, Blanket, spune că are amintiri foarte plăcute despre perioada petrecută la acea fermă din California. “Tata avea un fel de grădină zoologică acolo. Avea girafe şi lei. Avea aligatori şi şerpi. Cred că aţi auzit deja, avea şi un cimpanzeu care se numea Bubbles”, a spus Blanket.

Într-o altă dezvăluire inedită din acest film, Prince Michael, în vârstă de 16 ani, spune că megastarul nu i-a spus numele lui real până la vârsta de şase ani. “Nu şi-a dorit niciodată să ne spună cine era el cu adevărat, ca persoană publică. Abia la vârsta de şase ani am aflat că numele lui era Michael Jackson – pentru mine, el era întotdeauna «tata» şi asta era tot”, a spus Prince Michael.

Toţi cei trei copii ai megastarului doresc să lucreze în industria de divertisment. Paris, aflată în prezent într-o clinică din Utah după tentativa ei de sinucidere, speră să devină actriţă.

Deşi bunicul ei, Joe Jackson, spune că Paris este talentată, “dar actoria e o meserie mult mai grea decât crede ea”, el crede că Blanket este acela care are potenţialul de a călca pe urmele celebrului său tată.

“Lumea spune că nu va mai exista un alt Michael Jackson, dar eu spun că există deja unul. Însă el trebuie să fie antrenat. Acest copil este imaginea vie a lui Michael când era copil”, a declarat Joe Jackson.

Katherine Jackson, mama cântăreţului, a finanţat noul film documentar prin intermediul unei platforme de crowdfunding – fundanything.com. Fără să dea nume, Paris Jackson a făcut pentru acest documentar următoarea declaraţie: “Sunt mulţi oameni răi acolo, rămaşi în libertate”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here