Corina a filmat videoclipul melodiei „Fete din Balcani“

Un clip plin de forţă şi dinamism, amuzant şi sexy şi cu o temă foarte puternică – E vremea fetelor! A celor care ştiu ce pot şi nu se sfiesc să o arate. Ele au puterea, forţă seducţiei şi controlul – acestea sunt “Fete din Balcani”, amazoane din Est, care dau viaţă ultimului videoclip al Corinei ft Mira/Skizzo, care va fi lansat curând.

Corina BUD“Eu am avut întotdeauna încredere în forţă, puterea seducţiei şi carisma femeilor de la noi. Fete din Balcani va face însă o revoluţie! Trebuie să ne asumăm calităţile acestea şi să arătăm tuturor cine are controlul! J Fete din Balcani este un clip despre femeile care nu se tem să arate cât sunt de speciale, despre forţa amazoanelor din Est! Un clip foarte colorat şi un spectacol al frumuseţii – am alături 40 de dansatoare extrem de sexy şi talentate, dar şi nişte băieţi foarte frumoşi. Este un clip foarte dinamic, prin care spunem: #contamsidansam. Şi garantez că asta vor simţi şi cei care îl vor vedea! “, spune Corina Bud despre videoclipul “Fete din Balcani”, care se va lansă curând.

Timbrului inconfundabil al Corinei i se asociază un adevărat spectacol vizual în “Fete din Balcani”: 40 de dansatoare super sexy le vor arăta celor patru bărbaţi prezenţi în videoclip ce înseamnă “Girl Power” – libertatea de a acţiona dincolo de prejudecăţi, seducţie şi forţă.

Cei care vor viziona videoclipul “Fete din Balcani” o vor descoperi pe Corina, “regina amazoanelor din Est”, în ipostaze spectaculoase: de la machiaj şi ţinută şi până la atitudine. Plină de energie sau misterioasă, prezenţa hipnotică în anumite momente sau amuzantă, Corina le va oferi fanilor un amalgam de senzaţii în cel mai recent videoclip al său. Scena în care Corina, îmbrăcată doar într-un costum de baie, spală cu spumă colorată o maşină plină cu bărbaţi, iar la sfârşit este nevoie de un extinctor pentru a potoli spiritele, este una dintre cele mai amuzante din clip.

Piesa Corinei, “Fete din Balcani” featuring Mira şi Skizzo, un trap balcanic, este compusă şi produsă de Vanotek – Studio Smash Production.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here