Corina: „Ce căsătorie? A fost o glumă“

După ce au citit în ziare zvonul potrivit căruia cunoscuta cântăreață Corina Bud s-ar putea căsători, Mihai Găinușă și Codruț Kegheș au sunat-o pe artistă și au rugat-o să explice în direct la Kiss FM dacă bârfele au un iz de adevăr.

Corina Bud„Era doar o glumă”, a spus Corina la Kiss FM, explicând că poza în care partenerul de viață îi oferă un pumn de inele a fost făcută de fiul ei, Robin, la o petrecere și că inelele respective erau pentru copii. „Eu am pus poza pe Instagram și am zis că m-a cerut, dar era o glumă”, a afirmat artista.

„El m-a cerut de mult, de 16 ani. De 16 ani mă tot cere”, a mai spus artista. „La 16 ani a început să mă curteze și la 17 ani am început relația”, a adăugat Corina în direct la Kiss FM.

„Ce căsătorie ne mai trebuie, având în vedere că suntem de atâta timp împreună, avem și un copil, nu ne-am despărțit niciodată…?” a întrebat Corina.

„Corina, eu zic să vă căsătoriți, că luați și cei 200 de euro de la stat. Nu știu dacă se mai dau…” a sfătuit-o Codruț Kegheș. „Ăsta e un motiv pentru care ar trebui s-o facem” a râs ea.

„Alt motiv e că ți-ar sta bine în rochie de mireasă. Nu ești tentată?” a întrebat Mihai Găinușă. „Având în vedere că stilul meu e mai nonconformist, ai putea să fii surprins să mă vezi în altceva decât într-o rochie de mireasă” a răspuns Corina. Artista a spus, totuși, cum ar vrea se îmbrace la propria nuntă: „Mi-ar plăcea să am un costum tradițional oșenesc, pentru că eu mă trag din neamul oșenesc”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here