marți, iunie 18, 2024
AcasăȘTIRICorina Chiriac: „A iubi pe oameni este cea mai grea lecție pe...

Corina Chiriac: „A iubi pe oameni este cea mai grea lecție pe care noi o putem învăța“

Duminică, 21 iunie, de la ora 13.00, Florentina Fântânaru stă de vorbă ”Dincolo de aparențe” cu Corina Chiriac. O discuție deschisă, caldă despre iubire, iertare, suflet și credință, în care Corina Chiriac va povesti cum i s-a schimbat viața în anii ‘80 după o vizită în Israel și care sunt cele mai mari lecții pe care le-a învățat până acum.

Dincolo de aparente

”A iubi pe oameni este cea mai grea lecție pe care noi o putem învăța” e de părere marea artistă. Oamenii nu mai au răbdare, le lipsește toleranța și grija față de celălalt și, prin urmare, nu știu să se iubească.

În opinia Corinei Chiriac există mai multe forme de terapie pentru omul modern, pentru sufletul său înstrăinat și apăsat de stresul cotidian. O carte, o plimbare în natură, un copac îmbrățișat pot constitui forme de relaxare a minții și a sufletului. Credința este o lecție pe care artista nu a știut-o dintotdeauna, ci pe care a descoperit-o pe neașteptate, într-o vizită în Israel, în 1983, atunci când s-a vindecat în mod miraculos, fără vreun tratament anume, de o răceală foarte gravă. Acea experiență senzorială și spirituală deopotrivă, despre care mult timp nu a putut să vorbească cu nimeni, i-a scos în cale ulterior oameni de la care a învățat cele mai importante lecții ale vieții sale. Unul dintre aceștia a fost părintele Arsenie Papacioc de la mănăstirea din Techirghiol, care i-a devenit duhovnic.

Toate acestea și multe alte povești despre familie, mamă, singurătate, rugăciune colectivă sau operații estetice, telespectatorii Antena Stars vor afla de la Corina Chiriac duminica aceasta de la 13.00 la ”Dincolo de aparențe”.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.