Corina, despre colaborarea cu Dorian Popa: „L-am înroșit, l-am zgâriat pe spate… Iubita lui a fost geloasă“

Corina Bud și Dorian Popa au lansat marți, 2 decembrie, la matinalul Kiss FM, piesa ‘Nimeni altcineva’. Cei doi au cântat live noul single și au răspuns întrebărilor puse de realizatorii Sergiu și Andrei, care au aflat câteva amănunte picante despre colaborarea acestora.

Dorian Popa si Corina BUD la KISS FMPentru că artista a scos în această vară melodia ‘Autobronzant’, Andrei a întrebat-o dacă n-ar fi de acord să lanseze și o variantă de iarnă cu versurile: ‘Tu îmi dai aripi ca un energizant / Sărutul tău pe pielea mea e antiderapant’. Tot Andrei a le-a oferit ideea pentru numele unei viitoare trupe, dacă cei doi se vor horărî vreodată să formeze una împreună: Dorina, pe modelul Brangelina.

Corina le-a povestit ascultătorilor Kiss FM cum a ajuns să colaboreze cu Dorian, menționând că le-a cerut părerea membrilor echipei sale. „Când au auzit dansatoarele: ‘Maaamăăă, Dorian?!’”, a spus ea, relatând că filmarea videoclipului a durat două zile. „Dorian a ținut, cam 48 de ore, 49-50 de kilograme în cârcă. Dar e foarte disciplinat și foarte harnic și ăsta e rezultatul – un clip pe măsură”, a declarat Corina. Artista a mărturisit că i-ar plăcea să încerce și cu cei doi realizatori Kiss FM niște poziții acroyoga.

Cântăreața a povestit și despre o întâmplate mai ciudată din timpul filmărilor. „Odată mi-a pocnit jumpsuit-ul exact pe posterior. Odată i-am distrus spatele lui Dorian și mi-a spus Dorian că a fost geloasă iubita lui dimineața, când a ajuns acasă. I-am distrus spatele, i l-am înroșit, i l-am zgârâiat… Aveam un body care avea foarte multe aplicații și trebuia să stau pe el când făcea flotări. A fost un chin plăcut”, a relatat ea.

„Ne dorim ca toți fanii noștri să facă dragoste frumos pe piesa noastră și mișcări sexy de acroyoga în fiecare dimineață”, a glumit Corina.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here