Cornel Ilie a dezvăluit care a fost cel mai dureros moment din viaţa sa

Cornel Ilie a fost recent invitatul Iulianei Tudor în emisiunea “Petrecere”, de la Smart FM, unde a făcut câteva declaraţii surprinzătoare, lucruri neştiute de foarte multă lume.

Iuliana Tudor si Cornel IlieÎn premieră la un post de radio, solistul trupei Vunk a povestit despre cel mai dureros moment al vieţii sale, cel în care şi-a pierdut mama, o mărturie extrem de emotionantă, despre care preferi, mai degrabă, să o ţii pentru tine, şi pe care, dacă alegi să o împărtăşeşti, o faci în cuvinte pe care le cantăresti mult.

„Cel mai dureros moment pentru mine din întreaga mea viaţă a fost atunci când a murit mama. S-a întâmplat când eu aveam douăzeci de ani, eu încă nu-mi dau seama ce a însemnat pentru mine. Vreau să mă întorc în acel moment, uneori, dar nu prea ştiu cum, pentru că, atunci, dintr-un instinct de autoapărare, mi-am creat un soi de scut: m-am gândit atunci că, dacă încerc să conştientizez momentul foarte bine, aş fi distrus. Şi-atunci cumva am rămas puternic, pentru că mi-am reprimat foarte mult sentimentele. Sunt momente în care mă întreb dacă m-aş întoarce în timp atunci, sub hipnoză, şi aş intra acolo, în adânc, oare ce-aş găsi şi ce-aş strica?! În timp, mi-am format un echilibru, mi-am găsit un drum foarte stabil emoţional, comparativ cu momentul de atunci. Nici nu-mi mai amintesc foarte bine, am imagini, am momente foarte clare, dar sunt momente pe care nu le ştiu.

A fost un şoc, cred că mintea mea şi instinctul de conservare au construit acolo un scut. Eram eu cu tata şi cu fratele meu, întâmplarea face că, în decurs de un an de zile, şi bunicile şi mama s-au dus, tragediile acestea ne-au unit pe noi mai tare, am avut noroc de o familie unită, care m-a ajutat, m-a sprijinit, au crezut în mine. După acel şoc, unul pe altul ne-am tras cumva în sus, nu ştiu cum, trei bărbaţi pierzând trei femei într-un an”, a povestit Cornel Ilie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here