Cornel Ilie a recunoscut la Europa FM că a fost îndrăgostit de Andreea Esca

Invitat în emisiunea „La radio cu Andreea Esca“, de la Europa FM, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a fost supus unei avalanșe de emoții care s-au lăsat cu mărturisiri de poveste, dar și cu lacrimi.

Cornel Ilie si Andreea EscaCornel a recunoscut că, la sfârșitul anilor ’90, pe când era sunetist la Pro TV, a fost îndrăgostit de Andreea Esca, pentru o zi. „Se întâmpla în Pro TV în ’97, când redacția de știri era la etajul 1, pe același etaj cu mine. Pentru o zi, am fost îndrăgostit de tine, dar dintr-o tâmpenie…“, și-a început Cornel Ilie mărturisirea privind-o pe Andreea Esca. „Asta sigur că dintr-o mare tâmpenie“, a continuat Andreea, râzând.

„Ai dat telefon dimineața, voiai să vorbești cu cineva de la știri, ai sunat la pază, pentru că nu era nimeni la știri, cei de la pază au sunat la mine și am coborât să vorbesc. Și vocea cu care mi-ai spus tu acolo ce aveai nevoie, habar nu am ce, mi s-a părut că am o sarcină atât de importantă. Și tonul ăla a fost ‘mamă-mamă’. Toată ziua am trăit cu aura asta. A doua zi m-am trezit și nu mai știam nimic“, a adăugat artistul.

„Îți mulțumesc foarte mult pentru această mărturisire, după 20 de ani“, a spus amuzată Andrea Esca, cea care cu câteva minute înainte reușise să-l facă să plângă pe Cornel Ilie, atunci când în emisiune a auzit o înregistrare cu soția lui, Eliza, care îi spunea că, pentru ea, el este o minune și că îi mulțumește că a așteptat-o 12 ani ca să apară în viața lui.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here