sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRICornel Ilie de la Vunk a devenit tătic. Soţia lui a născut...

Cornel Ilie de la Vunk a devenit tătic. Soţia lui a născut o fetiţă!

Discret cu viaţa personală, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, s-a căsătorit în această vară cu iubita lui, Eliza Suditu, după care artistul a anunţat că proaspăta lui soţie este însărcinată.

cornel ilie tatic fetita zara ecaterina

Acum, la mijloc de noiembrie, Cornel Ilie a devenit tătic, făcând marele anunţ pe Facebook.

„15.11.15, ziua în care am devenit tătic! Ziua în care am aflat cum trei kilograme şi ceva şi câţiva centimetri înseamnă tone de fericire şi kilometri de zâmbete. Ziua în care am văzut că doar o femeie poate face cu adevărat miracole, că până şi în alfabet litera M, de la mama, este cu mult înaintea literei T, de la tata. Ziua în care am înţeles că lumea asta nu mai este doar o lume, ci lumea fetiţei noastre. Ziua în care ziua şi noaptea încep să nu se mai măsoare după ceas, ci după momente, amintiri, speranţe, temeri, reuşite şi vise. Ziua în care am văzut cu ochii mei împlinerea. A mamei, în primul rând. A noastră, a părinţilor ei, Eliza şi Cornel. Ziua Z, ziua în care s-a născut Zara Ecaterina, fetiţa noastră iubită“, a scris cântăreţul de la Vunk pe celebra reţea de socializare.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.