Cornel Ilie de la Vunk a devenit tătic. Soţia lui a născut o fetiţă!

Discret cu viaţa personală, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, s-a căsătorit în această vară cu iubita lui, Eliza Suditu, după care artistul a anunţat că proaspăta lui soţie este însărcinată.

cornel ilie tatic fetita zara ecaterinaAcum, la mijloc de noiembrie, Cornel Ilie a devenit tătic, făcând marele anunţ pe Facebook.

„15.11.15, ziua în care am devenit tătic! Ziua în care am aflat cum trei kilograme şi ceva şi câţiva centimetri înseamnă tone de fericire şi kilometri de zâmbete. Ziua în care am văzut că doar o femeie poate face cu adevărat miracole, că până şi în alfabet litera M, de la mama, este cu mult înaintea literei T, de la tata. Ziua în care am înţeles că lumea asta nu mai este doar o lume, ci lumea fetiţei noastre. Ziua în care ziua şi noaptea încep să nu se mai măsoare după ceas, ci după momente, amintiri, speranţe, temeri, reuşite şi vise. Ziua în care am văzut cu ochii mei împlinerea. A mamei, în primul rând. A noastră, a părinţilor ei, Eliza şi Cornel. Ziua Z, ziua în care s-a născut Zara Ecaterina, fetiţa noastră iubită“, a scris cântăreţul de la Vunk pe celebra reţea de socializare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here