Cornel Ilie de la Vunk și-a găsit fratele geamăn: Doru Todoruț de la Deepcentral

În marea finală “Te cunosc de undeva!” de sâmbătă, 17 mai, cei patru finaliști ai transforming-show-ului, Florin Ristei, Doru Todoruț, Andreea Bănică și Alex Velea, vor urca pe scenă alături de personajele pe care vor trebui să le imite. Ceilalți concurenți vor susține la rândul lor momente speciale, în compania unor invitați de seamă.

Doru Todorut - Cornel IlieDacă Florin Ristei se transformă în Delia, mentorul său de la X Factor, și cântă alături de ea, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, se “înarmează” cu o chitară și se prezintă în fața juriului alături de Cornel Ilie de la Vunk. „Eu sunt stângaci și mi-a fost greu să țin chitara precum Cornel”, a explicat Doru, arătând degetul la care, de altfel, se și rănise.

“Frați gemeni ați fost!”, i-a lăudat Pepe pe cei doi artiști care au cântat la unison piesele trupei Vunk: “Așa, și?”, “Artificii pe tavan” și “Pleacă”. “La cât de perfecționist îl știu eu pe Doru Todoruț, cred că și lenjeria intimă e la fel cu a lui Cornel”, a spus și Horia Brenciu.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here