Cornel Ilie lansează o idee inovatoare pentru strângerea de fonduri în acte caritabile

Prezent în cadrul Zilelor Biz pentru a vorbi despre implicarea sa în activități de responsabilitate socială, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a lansat o idee inovatoare prin care artiștii se pot alătura celor în dificultate: cedarea unei părți semnificative din încasările de pe YouTube.

Cornel Ilie - Zilele BIZ

Liderul trupei Vunk a explicat că ideea i-a venit tocmai de la comportamentul pe care-l au oamenii: vor să ajute, dar într-un mod în care să le fie lor accesibil. Prin propunerea sa, muzicianul care este compozitorul și autorul versurilor tuturor hiturilor Vunk, crede că se realizează un traseu complet al emoțiilor: muzica este generată de emoțiile trăite de autor, e pusă on-line, e mediatizată cu ajutorul fanilor care se pot bucura, iar banii care se obțin sunt dați mai departe, generând alte emoții.

„Încerc să deschid și să propun o formă nouă de a ajuta, una care să fie și mai eficientă și care poate fi adoptată de absolut oricine, chiar și de cineva care stă acasă. Eu și Vunk vom dona toate încasările provenite din vizualizările de pe YouTube din următoarele șase luni lui Ioan Bănescu, băiatul de 15 ani bolnav de cancer, câștigător al multor concursuri de chitară clasică. Chiar dacă nu ne cunoaștem personal, îl considerăm un coleg de-al nostru și vrem să-l ajutăm, atât cât putem noi. Cu ocazia asta, sper ca și ceilalți artiști din România să ajute la rândul lor, încercând metoda noastră”, a spus Cornel Ilie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here