Cornel Ilie povesteşte culisele colaborării cu Radu Beligan

VUNK a început să facă publice, zilele acestea, pe YouTube, pentru fanii care nu au ajuns la cel mai important concert al carierei lor #asasishow, cele mai emoţionante secvenţe din spectacol, însoţite de poveştile din spatele lor. Prima secvenţă postată este cea din deschiderea concertului, în care Radu Beligan a transmis un mesaj celor peste 5000 de spectatori .

Radu-Beligan-Cornel-Ilie

„Când am scris textul pentru monologul de introducere nu ştiam sigur că Radu Beligan va avea timp sau va accepta să colaboreze cu noi. Dar aveam timbrul vocii dânsului în minte când îl scriam şi îmi imaginam cum ar suna. Am fost extrem de bucuros când ne-a confirmat că-i place ideea şi că o să colaborăm, dar cel mai emoţionat am fost la filmare.

Am văzut un om foarte fragil, din punct de vedere fizic, dar foarte puternic spiritual, cu aceeaşi privire care aduce linişte în jurul său şi care are aceeaşi pasiune de pe scenă, aşa cum îl ştiam eu când mergeam să-l văd jucând.

După ce s-a terminat filmarea, tot nu-mi venea să cred că Radu Beligan a dat voce unui text scris de mine. Şi acum mă trec toţi fiorii de bucurie când mă gândesc la acea zi şi la liniştea care s-a aşternut în Sala Polivalentă când a început concertul cu acest moment“, a spus Cornel Ilie din culisele colaborării sale cu unul dintre cei mai mari actori români din toate timpurile.

Vunk va continua să posteze pe canalul său de YouTube cele mai emoţionante secvenţe, printre ele şi o cerere în căsătorie din partea unui spectator către iubita sa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here